FUNtasy

1061 Budapest, Vasvári Pál utca 3.
Csütörtök-Vasárnap : 08:00 - 19:00
+36 70 367 4424
funtasybudapest@gmail.com


A FUNtasy Exhibition egy egyedülálló magángyűjtői kiállítás, ahol egyedileg kialakított diorámákban csodálhatjuk meg a filmek világából jól ismert, életnagyságú figurákat.

FONTOS! A kiállítás nem a dinoszauruszokról szól… hanem sokkal többről…


MAGÁNGYŰJTŐI KIÁLLÍTÁS


Minden kiállított életnagyságú figura magánygyűjtői tulajdonban van, és ez a kiállítás most remek alkalmat nyújt arra, hogy saját környezetükben átélhessük a főszerepet. Ahogy ezt az alábbi szlogen is mondja:

FUNtasy Exhibition, ahol Te vagy a főszereplő…

Ez a mondat is sokat elárul abból, hogy mire számíthat a látogató. Budapesten, a VI. kerületben, közel 600 négyzetméteren gyönyörködhetünk, borzonghatunk a kiállított diorámákban, ahol találkozhatunk olyan egyedi készítésű figurákkal is, amelyek kizárólag itt láthatók.


funtasybudapest@gmail.com +36 70 367 4424 +36 70 507 4404
Foglalj időpontot most, hogy ne kelljen sorban állni!
Kapcsolat
about banner
FUNtasy Exhibition, éld át a főszerepet… Ez a kiállítás alapmottója, ami arra készteti a látogatókat, hogy kizökkenjenek egy kicsit a mindennapos életből, és beleéljék magukat egy-egy adott jelenetbe. Mivel minden dioráma egyedi ötlet és kivitelezés alapján készült, így bepillantást nyerhetünk abba, hogy egy-egy film milyen hatással van a gyűjtőre, amelyet most megoszt a világgal, arra buzdítva mindenkit, hogy merjenek álmodozni, kikapcsolódni és ne megnézzenek egy filmet, hanem éljék át azokat. Ha ez eddig nem sikerült, akkor itt a remek alkalom arra, hogy a FUNtasy Exhibition magángyűjtői kiállításon Te is átéld a főszerepet...
Belépőjegy:

9.900.Ft/fő

12 éven aluliaknak:

4.900/fő

Csoportos kedvezmény (minimum 10 főtől):

8.900.Ft/főEzen felül...


Ha egy palacsintára, sütire, reggelire vágysz, vagy csak kíváncsi vagy, hogy milyen érzés Velociraptorok társaságában meginni egy kávét, akkor mindenképpen látogass el erre a csodálatos helyre.


Próbáld ki a 15 féle forrócsokink egyikét és kóstold meg akár a Wraptor szendvicseinket!

special dish

Avokádós Croaszaurusz


avokadószeletek, saláta, koktél paradicsom, vajas croissant, tükörtojás


3.290.Ft
Kínálatunk


special dish

Grillsajtos Croaszaurusz


grillezett sajt, bébispenót, vajas croissant, áfonyalekvár


3.290.Ft
KínálatunkHozd el párodat, szüleidet, gyerekeidet egy olyan különleges helyre, ami egyenesen a dinoszauruszok világába repít majd vissza. Foglalj asztalt még ma, ne késlekedj a felfedezéssel!!!


funtasybudapest@gmail.com +36 70 367 4424 +36 70 507 4404A kiállítás 12 éves kortól ajánlott.


A népszerű filmből ismert zenék és jellegzetes hangeffektek által tuti libabőrös leszel!

Sam Jhonson

Viki